´
Portalen Interaktiv

Annonsera på Båtportalen

Båtportalen erbjuder dig som producerar och jobbar med Båtar och båtprodukter inom att nå ut och hitta fler och nya kunder via marknadsföring på internet. Enligt flera studier är annonsering på internet den snabbast växande delen inom reklamen. Förklaringen till att Internet och Båtportalen vinner framgång är bland annat att annonsörer lättare kan mäta effekten av sin annonsering och att allt fler konsumenter söker information på Internet.


FEM SKÄL ATT SYNAS PÅ BÅTPORTALENHÄR FINNS KONSUMENTERNA:
99 procent har tillgång till Internet. Minst 4 av 5 söker information på nätet innan de gör ett köp. Båtportalen ligger högt upp på sökmotorernas förstasidor med tusentals sökord. Detta skapar mängder med intresserade besökare som just söker båtar och båtrelaterade produkter och tjänster..

HÄR SKAPAS AFFÄRERNA:
Båtportalen skapar relevant trafik till din webbsida och skapar kontakter mellan köpare och säljare som leder till affärer. Se kunders kommentarer lägre ner på denna sida under "Några röster från våra annonsörer".

MEST FÖR PENGARNA:
Båtportalen och Internet ger er den mest kostnadseffektiva och mätbara marknadsföringskanalen ni kan hitta.

NISCHAD INOM BÅT:
Båtportalen är en renodlad samlingsplats på nätet med total fokus på båtar och båttillbehör. Båtportalens besökare är inne i en köpprocess och vi hjälper dem att enkelt hitta era produkter.

VI HJÄLPER DIG
Rådfråga oss gärna inom internetmarknadsföring. Kunnig och hjälpsam personal som vägleder dig till bästa resultat.

VÅR MÅLGRUPPMålgruppen som du som annonsör når via Båtportalen är personer som står i startgroparna att köpa båt eller båtrelaterad produkt.

Målgruppen letar även information och inspiration. Därför förmedlar vi även era produktnyheter samt tips och idéer till sökande konsumenter.
Tusentals konsumenter besöker Båtportalen på nätet varje vecka. Visa upp era produkter för dem.
De som besöker Båtportalen är inne i en köpprocess. Dra nytta av det. Vi ser till att konsumenterna hittar dig.

NÅGRA RÖSTER FRÅN VÅRA ANNONSÖRERBåtportalen ingår i Portalen Interaktiv AB som driver nischade produktmässor på nätet inom olika ämnesområden. Nedan hittar du några röster från våra annonsörer inom några olika branscher.

PAHLÉN (Poolportalen.se )
Att annonsera på Poolportalen är för Pahlén en självklarhet. Pahlén tillverkar poolutrustning till alla typer av pooler och eftersom att Poolportalen är den enda sajten i sitt slag som är helt fokuserad på pooler passar det oss väldigt bra. Poolportalen driver mycket trafik till oss och det ger oss en möjlighet att hitta nya återförsäljare på ett helt annat sätt.
Conny Sturesson, Pahlén

HEDAREDS SAND & BETONG ( Villaportalen.se )
Vi använder Villaportalen för att säljaren, på ett mycket elegant och pedagogiskt sätt kunde förklara hur portalerna fungerar och vad vi kan dra för nytta av dem. Inte bara ”högtrycksäljare” utan med mycket ”morrhår” och känsla. Vi fick ganska bra trafik in på vår hemsida direkt och trafiken fortsatte och håller i sig än. Kollade på Google analytics för senaste månaden och fann då att Portalen.se kommer som nummer fyra i vår statistik efter Google, Google och direkttrafik.
Vi använder även andra internetportaler och ser att Portalen.se ger flest klick. Har inte bedömt vad varje klick kostar, jämfört med andra portaler, men känslan är att vi får fler klick per krona från Portalen.se.
Klas Rubenson, Hedareds Sand & Betong AB

VEDUM KÖK & BAD ( Badrumsportalen.se )
Vi ser Badrumsportalen som en välbesökt mässa, där besökarna snabbt får en bra överblick av utbud och företag som är verksamma i branschen. Utöver inspiration och nyheter, finns också möjlighet för besökaren att få fördjupa sina kunskaper inom olika områden och vara delaktig i olika forum. Därför är det en naturlig marknadsplats för oss att vara representerad på.
Marianne Färlin, Vedum Kök & Bad AB

MYRESJÖKÖK ( Köksportalen.se )
Myresjökök har under flera år annonserat på Köksportalen. Vi ser att exponeringen generar mycket trafik till vår hemsida som i sin tur leder till vidare aktiviteter.
Renée Nilsson, Myresjökök

VÄRMEBARONEN ( Energiportalen.se )
Vi har valt Energiportalen eftersom den är riktad mot våra kunder. Vi får en mängd besökare till vår hemsida, dit jag vill ha dem.
Christopher Nilsson, Värmebaronen

DOORIA ( Byggportalen.se )
Vi har ju varit med på Byggportalen i många år och under åren har vi upplevt att Portalen ger oss bra möljlighet att profilera vårt varumärke, snabb introduktion av våra produktnyheter och ökad trafik till vår hemsida. Som kontaktperson på Dooria anser jag att samarbetet med
Byggportalen är enkelt och bra. Säljaren kontaktar oss flera gånger per år och följer upp utvecklingen och ger oss den där lilla extra pushen som behövs.
Anne Gabrielsson, Dooria Sverige AB

FAKTA OM PORTALEN.SEBåtportalen har hela sitt fokus inom båtar och båtprodukter och är idag en ledande båtmässa på nätet och har tusentals besökare varje vecka.
Båtportalen är en del av Portalen Interaktiv AB.

Portalen Interaktiv AB, driver idag ledande nischade produktmässor på nätet. Dessa portaler är självklara mötesplatser för konsumenter som söker efter inspiration och produkter, samt för alla de leverantörer som vill marknadsföra sig mot denna målgrupp.

Gemensamt för alla portaler är att de fokuserar på ett specifikt ämne såsom båt, villa, bygg, badrum, kök, golv, energi, trädgård, m.m.

Portalen Interaktiv AB har arbetat med ämnesorienterade portaler på nätet sedan år 2000. Varje dygn besöker tusentals människor någon av våra interaktiva produktmässor på nätet. Förutom annonsering och samarbeten med olika aktörer driver vi trafik till våra produktmässor via sökmotorerna.

Välkommen som annonsör på Båtportalen.

MATERIALSPECIFIKATION


Här nedan kan du ladda ner Materialspecifikationen som är en PDF-fil. Specifikationen gäller för alla Portalens hem & villamässor. Du kan välja på att annonsera på Startsidan, under Utställningar, Lokala utställningar, Produktnyheter och Bildgalleri. Du kan även ta del av Portalens produktblad där bl. a våra referenser presenteras.

> Materialspecifikation riks
> Materialspecifikation lokalt

TAKE-OVER, ETT NYTT ANNONSFORMAT
Läs mer i Materialspecifikationen Riks eller kontakta oss för mer info.

För mer info kontakta oss på 0303-679 50.


VÅRA TILLÄGGSTJÄNSTER


SÖKORDSANNONSERING/ADWORDS
Med en kraftfull plattform gör vi er sökmotorannonsering både mer kostnadseffektiv och mer mätbar. Genom att vi bevakar sökmotorernas budgivning kan vi till lägre kostnad erbjuda mer och bättre trafik till er hemsida.

ON PAGE ANALYS
Vi analyserar er webbsajt och ger förslag på förbättringar och förändringar. Dessa förändringar kommer leda till förbättrade placeringar på sökmotorerna och till bättre navigeringsstruktur på er webbsajt.

GOOGLE ANALYTICS
Vi hjälper er att implementera Google Analytics på er webbsajt så att ni kan plocka fram information och statistik. Ni kan då på ett enkelt sätt analysera trafiken och optimera er digitala marknadsföring.

GRAFISK PROFIL/FORMGIVNING
Utifrån er grafiska profil kan vi hjälpa er med marknadsföringsmaterial, såsom foldrar, annonser, visitkort och övriga trycksaker. Har ni ingen grafisk profil eller har svårt att hitta en konsekvent linje, kan vi även hjälpa er med det också.

Kontakta oss gärna

Bengt Hallberg Bengt Hallberg
Mediasäljare/SEO
Tel: 0303-679 57
Mobil: 0738-71 50 00
E-post: bengt@portalen.se
Carina Lundin Carina Lundin
Mediasäljare
Tel: 0303-679 53
Mobil: 0732-04 34 96
E-post: carina.l@portalen.se
Christer Swenman Christer Swenman
Affärsutveckling/Partners
Tel:
Mobil: 0705-77 16 15
E-post: christer@portalen.se
Johnny Bräck Johnny Bräck
Mediasäljare
Tel: 0303-679 52
Mobil: 0705-71 69 16
E-post: johnny@portalen.se
Kenneth Larsson Kenneth Larsson
Mediasäljare
Tel: 0303-679 54
Mobil: 0708-75 45 25
E-post: kenneth@portalen.se
Christer Swenman Christer Swenman
Affärsutveckling/Partners
Tel:
Mobil: 0705-77 16 15
E-post: christer@portalen.se
Ewa Swenman Ewa Swenman
Redaktion/bild
Tel: 0303-679 83
Mobil: 0705-53 16 15
E-post: ewa@portalen.se
Monica Olausson Monica Olausson
Ekonomiansvarig
Tel: 0303-679 84
Mobil: 0703-64 99 74
E-post: monica@portalen.se
Christer Swenman Christer Swenman
Affärsutveckling/Partners
Tel:
Mobil: 0705-77 16 15
E-post: christer@portalen.se
Johan Nilsson Johan Nilsson
Webbtekniker
Tel: 0303-679 62
Mobil: 0707-27 54 90
E-post: johan@rollsbowebb.se
Mats Olausson Mats Olausson
VD
Tel: 0303-679 51
Mobil: 0705-76 91 77
E-post: mats@portalen.se

Kundlogin

Som befintlig kund kan du använda vårat kundlogin för att uppdatera bilder och tjänster.
För att komma till vårt kundlogin klickar du på följande länk: http://www.portalen.se/kundweb
 

KONTAKTFORMULÄR


Namn:

E-post:

Telefon:


Skriv några rader:
ANNONSER


 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap