´
Portalen Interaktiv

Familjebåten Regina 40


Fantastiskt rymlig salong hos Regina 40

Äntligen har den sett dagens ljus. Regina af Vindös underbara nytillskott i båtparken kommer att svara upp mot många båtälskares högsta önskningar.

Den nya båten erbjuder gott om bredare kojplatser, flera toaletter och ett pentry utöver det vanliga. En extra stor kyl och massor av förvaringsutrymmen, i form av våtgarderob, flera hänggarderober och massor av stuvutrymmen skvallrar också om att det är en båt med stor potential. Reginas välkända och vackra mahognyinredning är naturligtvis något som fortsatt dominerar i interiörbilden. Den ger en varm och behaglig ton och fungerar som ett genomgående tema i Reginas båtar.

Stora dubbel kojer i Regina 40

Två stora dubbel kojer med separata toaletter är bara ett av alla de familjevänliga anpassningarna som Regina af Vindös designer har arbetat fram. Ett flytande sommarställe helt enkelt och om du så vill med ny utsikt varje morgon du vaknar. Regina 40 har ett djupgående på endast 1,75 m. vilket ger stor flexibilitet att manövrera även i de lite grundare passagerna och naturhamnarna, utan några problem.

Regina af Vindö 40

Båten har en mycket bra ståhöjd och bredd i hela salongen vilket naturligtvis också bidrar till den extremt rymliga och frikostiga känslan av utrymme, man får när man kliver ombord. Regina 40 är ett perfekt familjeskepp i segelbåtsformat.

Regina af Vindö 40

Är du nyfiken på mer hårda fakta, så som bredd, kölvikt och masthöjd, så hittar du det och massor av annan matnyttig information på www.reginayachts.se

Vill du se båten i verkligheten har du ett perfekt tillfälle på Båtmässan, Svenska Mässan i Göteborg den 31 januari till 8 februari.

 FLER ARTIKLAR:


Familjebåten Regina 40

Familjebåten Regina 40

Äntligen har den sett dagens ljus. Regina af Vindös underbara nytillskott i båtparken kommer att svara upp mot många båtälskares högsta önskningar....

Familjebåten Regina 40 Familjebåten Regina 40


ANNONSER


 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap